Tiistaina oli siis treenipäivä again, Lumen kans oli taas kontakti vähän hakusessa tokossa. Saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksia joten lopetin taas aiemmin ja loppu aika opeteltiin olemaan rauhassa hallin reunassa penkillä istuen. Fiian treenit meni ihan ok, paitsi et neito oli taas päättänyt ettei putkiin irtoa.  Lumi meni puomin myös pari kertaa, muuta agijuttua ei L. sit ottanutkaan vaan paineltiin mettään juoksemaan.

Pååstiin kevääksi Lumen kans Kettusen Peten pk-ryhmään ja eilen oltiin sitten eka kertaa treeneissä. Piti käydä ensin sisällä pitämässä palopuhe ettei hävetä niin paljon:) Mutta mitäs vielä, Lumi  yllätti minut täysin. Kiitokset Petelle vinkeistä kontaktin treenaukseen. Olen yrittänyt sitä väärällä tavalla treenata ja nyt ku aloin tekemään niin ku käskettiin niin koira tuijottia mua suurimman osan tunnista. MAHTAVAA, kylä siitä viel saattaa toko/pk-koira tulla. Paikallaanolossa malttoi olla hyvin vaikka molemmilla puolilla olis ollu kaveri. Luoksetulo oli vauhdikas. Hyvä mieli jäi treeneistä.

Tänään käytiin vaunu/rattikelkka kävelyllä ja otin Lumpparin mukaan harjoittelemaan  nätisti kävelyä ja tytsy ei VETÄNY juuri ollenkaan remmissä, kun käyttettiin vinkkejä mitä siihenkin eilen saatiin.