Blogin päivitykset nimittäin

Mistä sitä alottas ku paljon on tapahtunut kaikkea. Aloitetaan vaikka Fiiasta. Fiialla on yhtä 0 vaille Sm ja karsintanollat kasassa. Juu nythän me saatiin se nollavoitto heti elokuun alussa joten sitä ei  ole tarvinut stressata. Eli eiköhän me se yks irto nolla viel saada ja päästä Sm-kisoihin ja karsintoihin.   , Nyt tavoitteena on saada se viimonen hyppyserti. Kahdesti se on mennyt " nenän edestä" eka kerralla oltiin 2. ja ensimmäinen sai sen ottaa vastaan. Kajaanissa oltiin 3. ja toiseksi tullut sai sen ottaa. Nooh , läheltä liippaa joten eiköhän se jostain napsahda. Toivottavasti.

Niisku täytti 2-v 12.10. Niiskupiisku on vallan loistava agikoira. Viime tiistain treenit meni aivan äly upeesti joten kisakalenteria piti alkaa jo silmäileen sillä silmällä  . Niisku on käynyt nyt myös terveystarkastukset ja typy on parasta A-luokkaa ja kaikki on priimaa. Eli lonkat A/A , kyynärät 0/0 , polvet 0/0 ja silmät terveet. Kiitos kasvattaja Kirsille ku olit mun kans jännittämässä  kuvauksissa!!!!

Lumi on edelleen melkonen kuuma kalle. Agilityssä saatiin kouluttajaksemme Sari ja Raimo ja katsotaan mitä talvi tuo tulleessaan. Lumi on kasvattanut hienoa turkkia kun saa säännöllisesti löhiöljyä ja merilevää. Ei näytä enää niin luikkulaihalta. Muuta ei meidän tättäräpää ole tehnytkään ku aksannut ja ukon kans juoksulenkeil käynyt.

Meidän kasvatit Nalle ja Pimu eli S.F Bassboy ja S.F Bestfriend kävivät luonnetestissä 2.10 ja molemmat saivat aivan mahtavat pisteet.  Nalle +175 ja Pimu +186. Me ollaan teistä niin valtavan ylpeitä ja kiitos omistajille aktiivisuudesta. Lumi testataan keväällä.

 Nallen pisteet  + 175 p (+2, +3, +3, +2, +1, +1, +3, +3, +++)

Pimun pisteet   + 186 p (+1, +1, +1, +2, +1, +3, +3, +3, +++)

Niisku 2-vuotta

Niisku ja Fiia syysmetsässä

Tytär ja äiti poseeraa.

Ja mitäs muuta meille kuuluu. Joonas 8kk juoksuttaa äitiä, kun opettelee kävelemään ja nousee joka paikkaan.  Ja iloinen uutinen on myös se että olen saanut työpaikan ja aloitan työt tammikuussa tuossa vajaan kilometrin päässä olevassa päiväkodissa, joka on valmistunut elokuussa. Aivan mahtava juttu että pääsin. Huippua tästä tekee se et meidän lapset pääsee samaan paikkaan hoitoon. Tänään on kirjoitettu työsopimukset vaikka asia on varmaa ollut jo elokuusta asti. Jippii!!! pää täynnä ideoita ja ajatuksia. Mutta nyt telkun ääreen ja äidin omaa aikaa kun lapset nukkuu ja isäntä töissä:)

Pitää yrittää ryhdistäytyä blogipäivitysten kanssa.