1799205.jpg

Tässä meidän kolmikosta vihdoin ja viimein yhteiskuva mökkireissulta. Uimisen ja juoksemisen jälkeen pysyivät hetken yhdes koos.  Mökkireissu oli kiva. Oli ihan sopiva määrä tuo pari päivää noiden meidän lapsukaisten kans, meinasivat tulla mökkihöperöiksi:) Ranuan eläinpuistossa tykkäsivät olla kovasti.

Loma on muuten menny autotallia rakentaessa, pihahommia tehden  ja siivoamisessa. En tiedä mikä siivoskärpänen mua puras mut kohta on kaikki mahdolliset kaapit siivottu ja roskiin on lentäny sitä sun tätä.

Lumi oli viime viikon treeneis aikasta HYVÄ! Eka radalla tuli pientä sähellystä mut toka rata mentiin vauhdikkaasti ja puhtaasti. Tuumasin siinä et on koira vaihtunu automatkan aikana. Aivan uskomaton elukka. Jospa siitä jotain tulis. Huomenna puotaan sit todellisuuteen taas treeneis. Katotaan oliko tilapäinen mielenhäiriö se viime viikko.

Tämmöstä tänne. Hirvee kisainto mulla nyt. Loppus Fiian juoksu et pääsis treenaamaan ja kisaamaan. Omiin kisoihin ilmotin neljän startin verran. Kemkon kisoja mietin jos joku lähtis mulle kaveriksi. Siel ois kolmosluokille kolme starttia. ANYONE?

Loppuun pakko laittaa kuva pionista jonka sain Riitalta et näin hyvin se nyt kukkii täällä meidän pihalla- Kukkia on ollut useita  heinäkuun aikana.

1799187.jpg