Pitkäsä aikaa ehtii kirjoittelemaan. Jarmokin oli parin viikon lomalla niin tun tuntui et aika meni ihan siivillä. Joulu ja uusi vuosi vietettiin mun vanhemmilla. Ennen Joulua oli  valmistumiskakkukahvitukset ja vielä kerran kiitos minua muistaneille!!! lahjarahoilla ja korteilla osttin itselleni uuden kellon, sormuksen ja korvakorut.

Koiratkin on ihan vaan lomaillut, ei ole tullut yksin lähdettyä hallille treenaamaan. Kovahan tuo olisi kisa ja treeni-into niin itsellä kun koirillakin.

Vauva alkaa olemaan lähtöasemissaan joten synnytys voi olla milloin vaan. kyllä on semmosia merkkejä ilmassa jotta luulen että ei mene helmikuulle. Katsotaan ni puoli välis helmikuuta joudun sit käynnistykseen ku näin sanon:)

Saumurinkin olen saanut toimintakuntoon joten nyt alkaa ilmestymään blogiin toivon mukaan myös kuvia käsitöistä. Ensimmäisenä tekolistalla on vauvalle housut ja koirille viilennysloimia kun kankaat on valmiina.

Ja kisakalenterikin on päivitetty sekaan on mahtunut muutama näyttelykin ja toivottavasti mukaan tulee vielä jotain muutakin;) Pari tavoitetta tälle vuodelle on Fiialle nollavoitto jotta karsintoihin päästäis sekä nuorison kisauran aloitus.

mutta tässäpä tämän hetken kuulumisia kertokoon kuvat viel jotain.

Mahaa RV 35 ( yhtä matalalla maha kuin Nikestä ja Evestä pari viikkoa ennen synnytystä)

Niiskun kasvattajalle tein lahjaksi kassin (elämäni ensimmäinen kankaanpainanta työ)

Niiskun lemmikkirotta ( Hällä on noita ihania lemmekkejä toi rotta, possu ja Haisunäätä( jonka jolupukki toi)

Tytöt joulutunnelmissa ( Jami ei halunnut kuvattavaksi vaan mielummin kerjäs makupaloja)