On se kumma vaikka päivittäin koneella käy ni ei muka ehdi kuulumisia päivittää:) Tää odottavan aika on pitkä... Tai no loppujen lopuksi aika menee kuitenki melko nopsaan. Kävin pentuja kattomas tasan viikko sitten ja olihan ne valloittavan suloisia. Semmosia ihania pienen pieniä shelttejä.Kyllä Niisku on sydämmeni sulattanu, siinä on sitä jotain.Meillä Jarmokin odottaa pennun tuloa tosi paljon samoin lapset.   No tasan viikon päästä meillä sit tepastelee pentu. Saapa nähdä luonnetta löytyy kyl niin et olenki jo naureskellu et tuleekohan siitä " yksi belgeistä". Aika näyttää.

Tiistaina treeneissä Fiia meni super hienosti. Lumi teki pikkupätkiä ja ne meni hyvin myös. Haki kepit tosi hyvin itse.  Huomenna ja sunnuntaina olenki Okk:n kisoissa aamusta iltaan talkoilemassa ja kisaamassa. Nalleakin näin pitkästä aikaa ja yhtä iloinen poika oli minut nähdessään kuten aina. Vigo oli kasvanut. Isot korvat ja pitkät jalat pojalla oli ja kiva luonne sil kyllä tuntuu olevan.

Koitan laitella viikonlopun kuulumisia maanantaina viimestään. Nyt lasten kans pihan kolaukseen. Mukavaa viikonloppua kaikille!!