Niin se loma vierähti ja koulussa istuttu jo parisen päivää. meinaa olla tämä akka vähän väsyny ku rytmit muuttu loman aikaan. Nooh kyllä se tästä taas. Viimestään huomenna herää kunnolla ku pistellään toisia:/ Tänään harjoiteltiin pistoja appelsiineihin.  Ajatella et voin sanoa et Joulukuussa valmistun eli ei olis enää vuottakaan koulua jäljellä.

Koirien kanssa on treenailtu agia. Niisku oli kasvattajalla hulmuamassa uuden vuoden aikaan pari yötä. Kiitos Kirsi ja Jukka hoitoavusta. Onko hoitopaikka vielä tulevaisuudessakin?  Loman viimesen päivän kunniaksi Niisku the Hirviö oppi istumaan, jee! Hallilla istu heti ku kuuli käskyn.  Niiskun lisänimi pikku riiviö on muuttunut siis pikku hirviöksi. Tiistaina puin belgeille takit päälle ku olin treeneihin lähös ni mitä tekee pikku hirviö. On sitä mieltä et Lumen takki pitää tapaa. Repi ihan raivona takkia ja tassut ei vastannu maahan ku roiukku takissa ku Lumi kulki edes takas et mikähän tolle oikein tuli. Pitää ens kerralla kuvata ja laittaa kasvattajalle videota millanen jhirviö meillä asuu:) Niiskun kans on hallilla juostu vaan putkea ja muten hengailtu.

Tiistaina treenit belgien kans oli jotain ihan helv... tä. Kumpiki kävi aivan liian kuumana. Liekö reissailulla osuutta asiaan. Huoh.  Agility is fun :)

Keskiviikkona Kirsi ja Jukka käväs meillä ja voi sitä riemua ja riehumista minkä Niisku piti kun oli niin kivoja vieraita.

Alla Kirsin ja Jukan ottamia kuvia Pikku Hiiviöstä.






Alla oleva kuva on Niiskua tyypillisemmillään...



Sit pakko laittaa viel tää kuva peikosta ja niiskusta sinä päivänä ku hain hirviön meille. Söpöjä molemmat.


Fiian ilmotin just pakkasralliin 24.1 kolmen startin verran ja agilitylisenssinki maksoin.

Hyvää uutta vuotta 2009 kaikille ja tsemppiä tuleviin koiramaisiin touhuihin!!!