Mukava reissu on siis takana. Eilen illalla Fiian kanssa kotiuduttiin. Matkaan starttasimme Katin ja Tirrin kanssa perjantaina puolen päivän aikaan. Mulla vaan oli alkanut jo edellisenä yönä hirvee päänsärky jota jatkui sunnuntaihin asti. kati ajoi koko menomatkan kun mä en pystynyt. Eka yö oltiin Hasuilla. Kiitos vaan Sanna kun majoitit meidät. Sanna on Nirritirrin kasvattaja.

Lauantai aamuna starttasimme Turkua kohti johon ajomatkaa oli nin 120km. Jännittänyt ei juuri yhtään. Tietty kun se pääkipu jomotti yhä ajatukset oli siinä. paikalle saavuttua ilmoitimme koirat ja pystytimme leirien. Lämpöä oli koko päivän lähemmäs 30 astetta!  Ekas rataan tutustumisen jälkeen mulla alkoi jyskyttämään pääs niin et tuntu et pyörryn. Mut sinnillä sinnittelin. Eka rataan olen tyytyväinen vaikka radalta 10 tulla tupsahtikin. En ohjannut Fiia tarpeeksi takahypyille ja niistä tuli kiellot.

Toka rata olikin sit vasta illalla n. klo 22. Rata oli kiva mutta valssi väärässä kohti aiheutti sen , että rima tippui! Fiiahan ei yleensä rimoja tiputtele. Muuten mukavaa ja sujuvaa menoa. Sunnuntain radoille meillä ei siis asiaa ollut. 

La-Su yö vietettiin Sannan kasvatin luona. Kiitos vaan sinnekin päin majapaikasta. Sunnuntai menikin sit ihan vaan turistina. Oli kiva katsoa päivä hienoja suorituksia.  Takapuoli tuli vaan hemmetin kipeeksi istumisesta. Koirilla oli melko tylsä päivä nukkua häkeissä teltassa.

Sunnuntaina sit Jonna ja Niiskun iskä Nero hyppäsivät kans meidän kyytiin ja Hasuille toiseksi yöksi. Illalla otettiin vielä Fiiasta ja Tirristä kuvia sekä Fiiasta yksittäiskuvia. Kiitos Sannalle kuvista!

Eilen kotia kohti lähdettiin aamusta. Minä ajoin ekana. ja Titidii pääsin valokuvaan! Nyt vaan odotellaan millanen lasku sieltä tulee:/   Karsintoiin olen eritäin tyytyväinen. Ne oli meidän ensimmäiset ja kummaltakin radalta kuitenki tulos. Toivottavasti ensi vuonna päästään mukaa uudelleen. Kiitos Katille mukavasta matkaseurasta. Ensi vuonna uusiksi!

Oulussahan oli samana viikon loppuna kaksi päiväiset näyttelyt. Pimu eli S.F Bestfriend oli molempoina päivinä ja sai lauantaina EH ja sunnuntaina ERI3! Onnea pimpero ja Henna hienoista tuloksista! Sunnuntaina oli myös eka kertaa näyttelyssä Nalle eli S.F Bassboy. Nalle oli hienosti PU2, SERT, CACIB!!!! Wau, sydämelliset onnittelut omistajille!!!!! Nalle on hieno mies! Kiitos Hennalle joka oli handlannut Nallea hienosti:)  Voin sanoa et tämä näyttely ei jäänyt Nallen ainoaksi:) Kiitos taas aktiivisuudestanne omistajat tiedän , että näyttelyt ei teille ole se numero yksi harrastuksista.

Kotona mua odotti eilen illalla iloinen ja ikävöinyt porukka. Lumi vaan purkaa ikäväänsä äitiinsä omituisella tavalla. Fiia raukka joutuu rökityksen kohteeksi melkein aina kun tulee kotiin. Tämä viikko pidetään taukoa agista , Fiia taukoaa luultavasti vielä ensi viikonkin. Lumi  ja Niisku pääsee ensi viikolla kuitenkin treenaamaan.