Päivitys laahaa vähän jäljessä, mutta jospa se tästä taas kun näyttöviikko on ohitse ja kiireet hellittää. Treenailtu on agia. Viime tiistaina Fiian kans activen treeneissä, ekat radat meni hyvin mutta loppu tunnista kun minä väsähdän väsähtää koirakin henkisesti ja olemme melkosia säheltäjiä:/ Mutta hyviä onnistumisia saatiin ja se on hyvä se. Oli kiva nähdä vanhaa tutuani Ellua josta on myös tullut koiraharrastaja. Nähdäänpä useammin ja ollaan yhteydessä.

Torstaina molempien neitokaisten agitreenit. JUU kyllä se tuo Lumi on melkonen kuuma kalle. HOHHOIJAA, odotan kertaa ku mun ei tarttis sille hermostua. Se vetää ihan ylikierroksille ittensä treeneissä ja räkyttää vaan. Positiivista oli se ettei se sentään koko tuntia jaksanu haukkua ja reuhata. ehkä 10min oli lopussa hiljaa. Pitihän se pikku koira viedä välissä jäähyllekin jo kun ei treenaamisesta tullu mitään ku yritti syödä mun sormet ja housut ja ties mitä. Ei naurata.

Fiian treenit meni TAAS hyvin. Niistä jäi hyvä mieli.

Huomenna ois taas activen harkat. Mitähän Mikko on huomiselle keksinyt... Maksoin tuossa joku aika sit Sm-yksilökisat ja täytin ilmottautumisen. Postiin vielä ku muistan viedä niin hyvä on. Näyttelyitäkin suunnittelen ainakin Lumelle. Oulu taitaa olla seuraava misseilyn paikka.