Meidän belgikoirat puottaa KAIKKI yhtäaikaa karvaa. Imurinko saa takas kaappiin on karvapalleroita jo joka paikka täys. Niinpä eilen pesin Fiian ja Lumen. Tänään sit harjasin irtokarvaa ulkona. On se hyvä keino tuo pesu ku heti alkaa karva irtoamaan. Tänään on Jamin pesuvuoro.

Jamin terveydestä sen verran, että käytiin perjantaina eläinlääkäris , kun kakkimisen kanssa on ongelmia. Ei tule mitään vaikka kuin yrittää. Röntgenis näkyi sit et sydän on hyväs kunnossa. Keuhkoissa oli vähän nestettä mikä on kuulema yleistä vanhoilla koirilla. Peräsuoles oli tyrä mikä siis hankaloittaa kakkimista. Verikokeet ja pissanäytekin otettiin ja huomenna pitää soitella ja kysellä tuloksia. Todennäköisesti edessä on leikkaus, riippuu mitä tuloksista selviää huomenna.

Tänään käytiin lenkillä koko porukka ja loppumatkasta jamilla petti jalat alta. lysähti maahan mut hyvin nopeesti nousi ylös kuitenki. Pikkusen alkoi pelottaan et entäs jos se onkin jotain vakavampaa. Toivottavasti huomenna saan hyviä uutisia kokeista.