Eilen kisattiin Kas:n kisoissa piirinmestaruuksista. Eka radalta nolla. Fiia jäi hirveesti oottaan multa käskyjä eikä oikein irronnut. Huomasin itsestäni ettei liikkuminen ollut enää niin sulavaa. Tämä nolla siis sinetöi osallistumisoikeuden ensi kesän agin Sm-kisoihin:)

Toka rata oli  enemmän haltuunottamista. Yks rima tuli alas:( Otin Fiian liian tiukasti haltuun pakkovalssissa. pakko vähän vääntää veistä omas haavassa. Jos rima ei olisi tippunut olisimme tämän kisan voittaneet  saaneet hyppysertin, saaneet hyppyvalion arvon, saaneet karsintoihin tarvittavan voiton, ja voittaneet piirinmestaruuden:( Helppohan se on jossitella näin jälkikäteen. Mua vaan ärsyttää toi riman tiputus hirveesti kun meillä noita riman tiputuksia ei normaalisti ole.  Nooh saatiin me siis Piirinmestaruus HOPEAA!!! Viime vuonna olimme kuudensia joten parannusta tuli ja jäipähän taas parantamisen varaa ensi vuoteen:)

Piirinmestaruuksissa palkittiin vaan ensimmäiseksi tullut mikä tietysti harmitti. Kisakirjaan ei tullut merkintää ja palkintojen jaossa ei edes sanottu muuta ku voittajan nimi. Muut sijoitukset kuulutettiin jossain kisoijen välissä. Minusta tämä oli vähän omituista.  Pitää yrittää itse  muistaa et on joskus tullut hopeaa Pm-kisoista. 

Erityisonnitteluja Jukalle ja Macylle  minien piirinmestaruusvoitosta, serkku Mirjalle ja Muskalle medien piirinmestar voitosta ja Okk:n minijoukkueille 1. ja 3. sijoituksesta!

 

Viime viikko oli aika raskas viikko kun aloitin työharjoittelun joten en ole ehtinyt viime vkl belgien rotumestaruuksista kirjoittaa. Yksilöissä ei menestystä tullut mutta WCD joukkue voitti rotumestaruus kultaa:) Hyvä me. Joukkue koostui kennel Willow Creekin kasvateista ja yhdestä Dubion vanhistuksesta eli meidän Fiiasta! Kiitos Kati mukavasta matkaseurasta ja Aulille kiitos majoituksesta. Fiialta Bassolle terkkuja. Fiia oli ihan onnessaan Basson näkemisestä.

Ensi viikonloppuna on viel kaksi kisastarttia ja sit me jäädään kisatauolle.

Niiskun kans otettiin viime tiistaina keppejä ja het typy tajus mistä on kyse. Puomi mentiin myös irtaalleen ja yhdel hypyl tehtiin kasia lelu kädes ni jopa oli neidis virtaa ja vauhtia :) Ai niin Niiskun kasvattaja on saanut kennelnimen eli tätä nykyä Nipsukan virallinen nimi on TAIKAHÄNNÄN NIISKUNEITI !