Juu eli eilen oltiin omissa kisoissa  ja kolme nollaa Fiian kanssa kipitettiin. Sijoituksilla 1, 2, ja 3. Se samperin viimenen hypäriserti meni neljännen kerran nenän edestä ja nyt se oli jo niin lähellä. Jos ne muutama kaarros ois ollu lyhempiä niin oltas oltu toisia ja serti saatu. Kyl se v'ähäm syö kun se on niin lähellä ollut. Eipä tota osannu nauttia heti noista nollistakaan  ku sitä sertiä niin oottaa. Ku nollat on jo kasassa. Ois toi nollavoitto tullut hypäriltä:)

Nooh jospa se joskus napsahtaa. Ens viikonloppuna on kisat Kemissä ja sit tuleekin reilun kuukauden kisatauko tai pitempikin riippuu miten juoksu sit alkaa.

Niiskulla on mennyt treenit ihan mallikkaasti. Kepit ja keinu alkaa olemaan jo hyvällä pohjalla. Kun on toistoja saatu tehtyä. Tällä viikolla ois tarkotus käydä ekstra treeniä ottamassa Niiskun kanssa.

Eipä meille ihmeempiä kuulu. Joulua jo odotellaan jotta päästään rentoutuun ja rauhottuun. Jotenki tää syksy ollu kiireinen kun vanhempieni perustamassa yrityksessä on oltu rempassa auttelemassa jne....