Oltiin siis kisaamassa oman seuran kisoissa neljän startin verran. Eilen meni höpöksi oma ohjaus molemmilla radoilla. A-kisassa en muistanu pöljä sanoa Fiialle seis A-n alastulossa ja eihän se sinne ilman sitä pysähdy. siitä hypylle meno ei sit onnistunu.Toka radalla sössin kepeillä ja korjasin uudelleen samaan väärään väliin.

Tänään sit eka radalla muutin ohjaussuunnitelmaa pari koiraa ennen meitä. se sit kostautui radalla. Ei se valssi ois onnistunu kyl siinä alkuperäisessäkään suunnitelmassa. Mut viikonlopun vika rata oli sit puhdasta ja nopeaa menoa. Ihanneaika alittui reilulla 8 sekunnilla ja sillä tipahti VOITTO! Jee hyvä me. Kyllä se taas tästä lähtee. Eka sm-09 nolla.

Fiialla on kyl vauhtia ja huomasin et oma ohjaus on muuttunu. Jaksan paremmin juosta ja liikkua ku ennen.

Ens viikonloppuna hyppään sit Katin kyytiin ja suuntaamme Kemkon kisoihin kipittämään kolme starttia. Sitä ennen treenataan tiistaina activella ja torstaina omis treeneissä. Tiistaina ois koulussa anatomian tentti. Arvatkaapa onko tää lukenu yhtään. Ei sitä viikonloppuna kyl tuu panostettua tentin lukemiseen:) Viikko koulua ja sit alkaa työssäoppiminen.