Eli oltiin tänään oulun KV-näyttelys Lumen, Pimun ja Kuun kanssa. Kehä oli mukava pitkähkö nurmi joka oli ihan märkä ja suurilta osin kehät olivat mutavellissä juostavia.

Olen eritättäin tyytyväinen kasvattien tuloksiin. Itse esitin Kuun ( S.F Be cool) Kuu oli junnu uroksissa ainoa ja tulos oli EH1

Junnu narttuja olikin 5 kappaletta joissa mukana oli siis Pimu (S.F Bestfriend) ja meidän Lumi ( S.F Be my girl) Pimu esiintyi ja liikkui todella upeasti. tuloksena Pim-pimille EH2. Lumi seisoi todella nätisti mutta liikkuminen oli melko hirveää.Tuloksena EH4. Lumi päätti näyttää vielä junnunarttujen kilpailuluokassa omaa ah niin ihanaa tempperamenttia alkamalla haukkumaan siellä. Tyyliin :EIkö tämä jo riitä.

Tuloksiin olen tyytyväinen sillä tuomari oli erikoistuomari ja lämmittää mieltä pärjätä sellaisella näinkin hyvin. Huomenna misseilyt jatkuvat Lumella ja Kuulla joten katotaan mitä huomenna kirjoitetaan.

Aurinkokin helli tänään pitkästä aikaa. Ai niin ostin kennelliiton kopista Fiialle FIN AVA ruusukkeen on muuten iso ja komea.Huomenna saan myös fleecetakin jonka jätin brodeerattavaksi. Se ilowillan teltta on muuten vaarallinen ku aina tarttuu jotain uutta vaatetta mukaan:)