Heti on paljon valoisampaa kun lumi satoi maahan. Toivottavasti pysyykin ettei sula.  Koirien kanssa ollaan treenattu ja ulkoiltu. Fiian kans oltiin viime viikonloppuna KAS.n kisoissa joista saaliina tuplanolla sij. 2. ja 3. Nyt ei serti menny nenän edestä sillä hypärillä voittaja sai ottaa vastaan sen ja me óltiin siis 3. Kajaanin kisoissahan meillä meni serti nenän edestä jo toisen kerran:/ Nooh kyllä se jostain napsahtaa joskus. Kajaanin reissu oli muutenkin kiva kun oltiin Jonnan mökillä yötä. Kiitos Jonna ja kati kivasta reissusta! Keväällä etelään ????

Niisku on mennyt treeneissä tosi upeesti. Paitsi ku käytiin kasvattajien kanssa tupostelemassa siel neiti kyl oli sitä mieltä et mikä agility onko se syötävää vai mitä ku Kasvattajat oli ihan huippu mukavia    . Mut sit ku kasvattajat sano pahasti neiti oli sitä mieltä et nyt ei olem kiva yhtään. No näitä nyt opetellaan et ihmisiä ei tartte moikata kesken suorituksen. Ihanaa et Niisku on sosiaalinen mut tässä tapauksessa se jonkin verran vaikeuttaa meitä. Treeniä treeniä siis. Kirsin kanssa puhuttiinki et on niin hyvällä mallilla et joku kerta se napsahtaa niin et se keskittyy pelkästään agiin eikä ihmisiin.

Kepit sujuu jo aika hyvin ku toistoja ehtii joka kerta treeneis ottamaan. Kontaktit menee jo radalla ihan ok mut viime tiistaina meinas tehdä lento A:n Eli liikaa vauhtia ja harjalta meinas tulla pyörien alas. No onneksi ei kuitenkaan loukannut ja nyt pitää himmailla vauhtia vähän tälle esteelle. Tarkotus on tälle vuodelle käydä ekstra treeniä ottamassa joko tupoksessa tai okk:n hallilla jotta päästäisiin kisaamaan keväällä

Tässäpä pikaisesti kuulumisia!!! Mukavaa talven odotusta!!!!