Siitä koostui meidän viikonloppuNauru Joo eli viikonloppu meni molempinä päivinä 7.30-17 hallilla talkoillessa sekä tänään hipsutellessa kaksi starttia. Kiva viikonloppu mutta nyt on väsynyt olo.

Fiialle hyviä ratoja tänään vaikka rataantutustumisen jälkeen oli tunne et on tuhoon tuomittuja yrityksiä Näin ei sit ollu vaan meille napsahti kaksi nollaa sijoituksilla 3 ja 1 JEE, jälleen nollavoitto.

Niisku oli koko viikonlopun mukana kisapaikalla ja  keräsi hurjasti kehuja luonteestaan. Se vaan on niin ihana pikku riiviö. Sähäkkä ja taistelutahtoinen . Jonka minä jo tiedänkin. Paljon sai myös eri ihmisiltä makupaloja ja tais siinä ainaki kasvattaja ja iskän omistaja Jonna opettaa myös, istumista, maahanmenoa ja seisomista. Tänään Niiskusta yritettiin ottaa pää kuvia. Innolla odottelen onnistuiko kuvat.  Nyt pikku sheltti nukkuu tos jaloissa et tais väsy tulla pikkun koiralle.

ERITYISONNITTELUT Niiskun iskälle NEROLLE  ja JONNALLE ekasta nollavoitosta. Siitä se lähtee, josko vuoden päästä juhlittas Avan-arvoa.