En ole "ehtiny" kuulumisia kirjoitella. On nuo aurinkoiset päivät pitänyt minut ulkosalla haravan varressa ja istuskelemassa auringossa.  Ja sateisilla ilmoilla olen tehnyt ruotsin tehtäviä. Koirien kanssa on käyty oma toimisesti agia ottamassa maanantaina ja edellisenäkin maanantaina. Ihanaa ku mul on kolme koiraa jotka tykkää agista ihan hirveesti.  Alan käymään myös illissä ottamas agia omatoimisesti viikotaisten  tiistai treenien lisäksi. Jarmo on luvannut tehdä mulle kepit ja muutamia hyppyjä jotta saan alkaa hiomaan Lumelle keppikulmia ja myöhemmin myös Niiskulle. Lumi on menny agissa niin hyvin et haaveilen ensimmäisestä startista jo syksyllä. Saas sit nähdä.

 Kesällä me treenataan Allin ryhmässä jossa on myös Nalle ja Pimu joten Pimatsuakin tulen näkemään taas pitkästä aikaa viikottain. Ikävähän tuo pikku likaa onkin ku ei olla nähty sitten viime vuoden.  Mä vedän nyt kesällä kahta 3-luokan ryhmää joissa toisesta treenaan Fiian kanssa. Mietintämyssy on päässä uusien harjoitusten ja ratojen kanssa. Kivoja koirakoita on edelleen ryhmissä:) Koirista ei ole uusia kuvia saanut otettua kun meidän kamerassa on joku vika:( Aina muka patterit tyhjinä vaikka on ladattu . Yhen kuvan saa ni kamera jo pimenee. Haaveilen kunnon kamerasta jolla sais hyviä kuvia.  Muutama kuva on kuitenki onnistunut.

Kummallakin hienosti näkyy hammasrivistöt:)

1241703041_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mihin hävisi toinen?

1241703067_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niiskusta olisi tänään saanut mahtavan sivuprofiili kuvan ku seisoa törötti kukkapenkissä ja kuunteli naapurin lapsia. Mut ku kamera ei ole emännässä vakiovarusteena ni eihän se silloin ole kädessä ku sitä tarvis:)

Ai niin mulla on kesä-heinäkuus yhteenpötköön ne kolme viikkoa vapautusta ja kahden viikon loma. Jee!  Olin kuvitellu et käyn välissä muutaman viikon koulussa mut kuvitelin väärin. Kiva näin.