perjantai iltana oltiin vielä Lee Gibsonin opissa ja täytyy sanoa että hänen opetuksiaan tulen Fiian kanssa käyttämään niin hyvin Fiia pelitti. Lee kehui meitä molempia nopeiksi oppijoiksi ja että me teemme hyvin yhdessä tätä juttua.

Eilen oltiin sit Leen tuomaroimissa kisoissa kahden startin verran. Jo heti eka radalla muistin käyttää hänen opettamaansa "avautumista" ja radalta saatiin tuloksesksi 0 sij.5. Lee oli hymyillyt leveästi meidän tulessa maaliin ja huikannut jotain että oppi menny perille tai jotain sinne päin. Toka rata oli myös puhdas 0 ja sij.3  Lee kävi vielä kisojen päätteeksi sanomassa , että me teimme kaksi todella hienoa rataa ja hienosti tehtyNauru kyllä se sydäntä lämmittää kun saa joskus noin vuolaasti kehujakin.

Tänään aamusta haukkikselle ja eka 1-2 luokissa talkoilua. kipaisimme sit kaksi rataa Fiian kanssa joista tuloksena 0 sij 2 ja toiselta radalta harmittava kielto virhe. muuten taas tosi mukavaa menoa. Neljä starttia joista kolme nollia. Ei voi muuta kuin hymyilläPusu  Fiia nautti saamastaan huomioista kun sai olla emännän kanssa reissussa ihan kahdestaan.

Nyt saunaan ja nukkumaan meinaa ollu vähän väsy.