jaa-a mistähän sitä aloittas. On niin pitkä aika ku olen viimeksi kirjoittanu kuulumisia. Alotetaan nyt tällä hetkellä mulle kovin tärkeästä asiasta. Meille tulee perheenlisäystä tällä kertaa "karvattomassa muodossa" . Juu eli odotan vauvaa ja uuden koiranhoitajan olisi määrä syntyä 2.2.2010. muuten olo on tällä hetkellä loistava vain mieletön väsymys painaa. Mut jospa se alkais helpottamaan.

Koirarintamalla ei ole muuta tehty ku treenattu kerta viikkoon. Viimeksi Fiian kans kisattu mm-karsinnoissa. No se asia korjaantuu huomenna ja sunnuntaina ku pingotaan Okk:n kisoissa 4 starttia.  Just maksoin belgien rotumestaruusagit ja 29.8 suunnataan Katin ja Tirrin kans kisaamaan rotumestiksissä Joensuuhun.

Lumen kans agissa taas takapakkia.En jaksa siitä tähän nyt kirjoittaa ku niin pitkä juttu . Mun hermot ei tällä hetkellä kestä Lumen käytöstä ja meidän yhteistyö ei siis suju. En tiedä, ehkä pitäisi kokeilla eri ohjaajalla jolla olisi hyvät hermot ja joka itse olisi rauhallinen. Katsellaan mitä tuleman pitää.  Pimu oli kans pitkästä aikaa treeneissä. Ja voi hitsi ku neiti meni rataa hienosti. Kohta kisoihin:)

Niiskun kans jatkettu samaa rataa. Tiistaisin otettu vähän agia. Nyt pitäs alkaa keppejä ottamaan. Ajattelin Niiskun mölliryhmään talveksi ilmoittaa. Onpahan joku sit sanomas mitä tehdä ja miten. Muuten Niisku vietää huoletonta pikku kpoiran elämää. Se on ihana ku lapset menee nukkumaan ni tää "lapsi" alkaa kantamaan leluja joita sit pitää heittää ja pikku koira hakee ja tuo lelun takasin. Se opn Niiskun lempileikki. eilen ku ei kumpikaan nakannut palloa hälle niin neiti päätti juosta pallosuussa niin et muka haki sen aina ja toi. Aika huvittava tapaus. Seuraamista pitäs alkaa kans enemmän ottamaan.

Mut tässä tämän hetken kuulumisia! Kuulumisia taas viikonlopun jälkeen kisoista. Mukavaa viikonloppua.