2125489.jpg

Tässä kuva eka iltana meillä.

Perjantaina pitkäaikainen haaveeni siis toteutui. Meille muutti hurmaava pieni sheltti tyttö. Olen haaveillut sheltistä ensimmäisen kerran jo 10 vuotta sitten. Nyt se on siis totta. Niisku on kotitutunut meille aivan loistavasti. Todella reipas pieni koira. Ei pienistä hätkähdä. Perjantai ilta tutustuttiin kotiin ja häntä heiluen neiti viiletti pitkin taloa. Illalla haisteltiin belgejä portin läpi ja Niisku olisi halunnut alkaa leikkimään. Fiia pääsi tekemään lähempää tuttavuutta portin samalla puolen. Vähän Niiskua pelotti. Yö meni hyvin. ei itkenyt pentu yhtään.

Lauantai aamuna sit päästin isot ja sain makeat naurut heti aamu tuimaan. Tässä belgien reaktiot. Jami haisteli pennun ja ilme oli kutakuinkin " Joo, eli tämmönen, lähtis nukkumaan" Ja paineli sit nukkumaan. Fiia olisi edelleen halunnut hoitaa Niiskua. Lumi mua nauratti eniten. Se raukka meni ihan hämmilleen. Luuli varmaan et meille muutti marsu:) Ja sit ku se marsu vielä haukkuki niin meidän pikku Lumi ei tienny mitä tehdä. No illalla sit Lumiki vissiin tajus mikä se musta-valkoinen pieni liikkuva otus oikein on. Nyt meillä sit on jo koko lauma samassa tilassa,tietysti valvoman silmän alla. En jätä laumaa keskenään ilman valvontaa.

Lapsia Niisku ei myöskään pelännyt. Tosi reipas siis neiti on. Tuleva agilitykoira hyppää melko korkeita pomppuja jo. Sohvalle yritetään kovasti hyppiä.mutta se tulee olemaan kielletty alue , ku tammikuussa meille tulee uudet sohvat. Jarmo odottaa kovasti Niiskun näkemistä , tulee illalla työporukan laivareissulta.

KIITOS KIRSI  tästä hurmaavasta pienestä koirasta joka on valloittanut meidän kaikkien sydämet.

Tämä kuva piti laittaa ku on melko vaikea kuvata liikkuvaista pentua. just hetki ennen tätä kuvaa Niisku istui tosi nätisti:) Näitä kuvia on jo tullut monta.

2125537.jpg

Piti tulla vielä lisäämään kun imuroin niin Niisku juoksi imurin perässä ja pari kertaa hyökkäs imuria kohti. Eli imurikaan ei ollut pelottava kapistus. Lapset pitivät orkesteria kattiloilla ja kapustoilla sekään ei pelottanut. Meillä on tutustuttu agilityyn jo niin , et pureskeltiin Fiian viime vkl saamaa palkintoruusuketta