Että minä VALMISTUN LÄHIHOITAJAKSI!!! Eilen oli viimeinen arviointikeskustelu ja työharjoittelu loppui siinä samalla. Nyt vietän vapaa päiviä ja ens viikolla ois sit enää yks koulupäivä ja valmistujaisbileet:) Kyllähän tää 1v 10kk oli melko puurtamista, joka viikko essee tai tentti. Kahteen kesään ei kunnon lomia ole ollut yms. Mutta kaikki se oli vaivan arvoista. ja olen tyytyväinen itseeni että jaksoin opiskella itsellene uuden ammatin. Tulevaisuudessa minut todennäköisesti nähdään Päiväkodissa töissä. Nyt keskitytään omiin lapsiin ja tulevaan vauvaan sekä tietty koiriin :)

Eilen kävin treenaamassa Niiskun ja Fiian kanssa. Niiskun treeneissä kerettiin vaikka ja mitä kun paikalla oli vaan kolme koirakkoa. Ekaks tehtiin neljän hypyn suoraa ja ei siinä persolla pikkukoiralla ollut mitään ongelmia ku nakkikuppi ja kasvattaja oli toisessa päässä vastassa:) Koira suorastaan lensi hyppyjen yli. toinenkin harjoitus meni toisella yrittämällä , on se vaan tarkaa tuo putkeen ohjaus. Vähän ku vippaa liikaa niin koira ei mene putkeen.  Kolmas harjoitus tuotti lievästi vaikeuksia kun se oli toi eka suora mut kahden hypyn jälkeen käännettiin putkeen ja sit loppu suora:) Ei pikkukoira oikein ymmärtänyt kun eka sai paahtaa suoraa täysillä ja sit yhtäkkiä pitää tiukasti kääntyäkkin välissä. No tämäkin onnistui kun otin yhdeltä hypyltä Tässä-käskyllä ja  palkaten käännöksiä putkeen.  Puolikkaat kepit mentiin irtaalleen ja vauhdilla.

Niiskun parina viime viikkona ollut paljon innostuneempi treeneistä. Luulen että kuukausi sit koiraan vaikutti se , että oli just oma juoksu loppunut ja sit alko Fiian juoksu ja viel tuo halliin siirtyminen. Niiskun piti tuumailla ihan selvästi tätä kaikkea mikä vaikutti treenimotivaatioon:)

Sit Fiian treeneihin. Juu ohjaajan jalka ei noussut enää yhtä kepeästi kuin viime viikolla. Mut nää harjotukset tekee Fiudelle tosi hyvää et jään jälkeen. Takaakierto hypyille irtos ihan hitsin kaukaa en ole ikinä uskaltanut sitä yritttää noin kaukaa mut nyt oli pakko:) Puomiakin otin taas niin et alastulolla ootti makupalat ja sinne se mama-koira pinkoi eikä jäänyt mua ootteleen. Kepit tehtiin samoin et makupala keppien päähän  ja melkein pelkää käskýttämistä ja koira pujotteli odottelematta mua. Wau hyvin siis meni! Kuinhan mulla on ohjaus sit hakusessa kun pääsen taas juokseen ja kisaamaan:)

Nyt juokasen aamukahvit ja me lähetään Niiskun kanssa vapaapäivän kunniaksi liikenteeseen. Ekaks etsiin itselle jotain vaatetta valmistujaisiin ja sit niiskun kasvattajalle kyläileen ja samalla Nipsukka saa trimmiä tassuihin ja korviin. Toivottavasti jokunen uusi kuvakin saadaan.