Meinas unohtua kun on ollut niin paljon hommaa. Meidän pappakoira täyttää tänään 11-vuotta. Niin se aika vaan menee hurjaa vauhtia. muistan kuin eilisen kun Jarmon kanssa haettiin Jami meille. Jami on muuten hyvässä kunnossa mutta kuulo on heikentynyt. Ei se kuule jos sille ei puhu isolla äänellä. Nukkuukin tosi sikeästi ja säpsähtää hereille. ylsönouseminen on välissä vaivaisen näköistä.

 Yks päivä se katos tuonne meidän takapihan metsään. Aikani huudeltua lähin etsiin et mihin se paappa on menny. Siellä se seiso keskellä suota syömässä heinää. Aikani sain huudella suon reunalta ennen ku säpsähti et oho mua huudettiin:) 

Mitäs meille muuta. Mulla viedään viimestä lomaviikkoa. perjantaina Katin kans auton keula kohti Turkua ja mm-karsintoja:) Huomenna käydään vielä Fiian kanssa ottamassa oppia Jokisaaren Minnalta. Ja vähän kontaktitreenejä.  Keskiviikkona lähen sit shoppaileen ikeaan ja jostain pitäs mansikkalaatikokin ostaa:)

Lumen kouluttaminen on aika haasteellista . On se vaan perskule paljon irtoavampaa sorttia kuin tuo mammakoira. Hyvä niin mut viime viikolla ku puomin alla oli putki ja piti mennä puomille arvatkaa menikö toi mun "putkihullu" koira sinne? Hyvä siitä tulee katotaan monenko vuoden päästä me päästään kisaamaan. tavoitteena olis ens huhti-toukokuussa päästä kisaamaan Lumpparin kans. Lonkka ja silmäkuvauksiakin tässä suunnittelen syksylle.

Pikku Niisku näyttää jo aikuiselta ei ole enää yhtään pennun näköinen. Ihana pieni koira. Mitäs sitä ollaan opittu? No maahanmeno on aivan mahtavan nopea. Niisku tykkää myös noutaa leluja, innossaan tuo niitä mulle tai Jarmolle ja odottaa et niitä sille heitetään. Paikallaan olokin on alkanut onnistumaan.  Agissa ollaan otettu pikkuharjoituksia. Viime viikolla otettiin vaan rengasta ja kolmen esteen suoraa ja yhdel esteel kasia. innokas se on Niiskukin tohon agiin. Hyvä niin.

Me ollaan melkein asuttu pihalla. Ollaan tehty autotallia ja laatoitettu pihaa. Suurin osahan on asfaltilla mut laattaakin menee n. 400 kpl. Muurikiviäkin on laitettu useampi metri ja jokunen metri olisi vielä laittamatta. seinän vieriin on laitettu mukulakiviä muutama peräkärryllinen. On siis tullu tehtyä ruumiillista työtä täs lomalla. Jarmo on tän viikon töissä ja jatkaa sit lomaa vielä pari viikkoa. Ja mä olen koulussa. Pihasta laitan kuvia sit ku alkaa olemaan valmiin näköinen mut ihana se ainakin mun mielestä on:)

Tässäpä kuulumisia tällä erää. Alla kuva synttärisankarista. Kuva on otettu vajaa vuosi sitten. Harmaata on tullut jonkin verran lisää.

1247511382_img-d41d8cd98f00b204e9800998e