täällä ollaan. Taas päivitykset jääny. JUU sm-agit tuli käytyä ja menestys ei päätä huimannut. Joukkue radalta hylky ja yksilö hypäriltä hylky myös. JOO nyt meidän Fiia päätti IRROTA väärään päähän putkea ja väärälle hypylle. Et on irtoamisharjoituksia tehty. Ei mut tyytyväinen täytyy olla kuitenki ekat isommat kisat ja muuten meni hyvin. Nyt alkaa sm-nollien metsästys ensi kesää varten.

Juhannus meni leppoisasti meidän porukoilla Oulussa. Lauantaina kotiin lähtiessä päätimme ajella kattomaan Kuuta ja Nasllea sekä Riitan ja Kimmon taloprojektia. Kiva oli käydä ja nähdä poitsut ja talo. Lauantia vietettiin sit kolmistaan kotona kun Nikke jäi mummulaan toiseksi yöksi.

Sunnuntaina 22.6.2006 meidän pikku rinsessa Eveliina täytti kokonaista 2-vuotta. Niin se aika menee nopsaan. Vastahan minä typyn synnytin ja nyt se on jo tomera pikku neiti.

Tänään oli Lumen rokotukset. Belgineiti oli vähän ressissä odotushuoneessa ku äippäkoira ei ollu mukana. Mut hyvin käyttäyty ja huomas et yksinkin voi olla liikenteessä Rokotuksista ja tutkimisesta ei tuumannut mitään. Painoa oli 15kg eli suunnileen saman verran painaa Fiian kanssa. Ei kyl uskois ku on vielä niin massatton. ELL kehui Lumpparia kauniiksi ja sitähän se kyl on minunki mielestäni. Mutta nyt peti kutsuu että jaksaa opiskella huomenna anatomiaa koulussa.   Tässäpä tämän hetken kuulumisiamme. Sivujakin pitäis päivittää.