Kävin Fiian ja Niisku nipsukan kans agikisoissa Kemissä lauantaina. Fiia siis kisasi ja Niisku hurmasi ihmisiäPusu. Jännitysmomenttia kisoihin lisäsi Fiian viime viikon kipuilu. Eli maanantaina huomattiin ku Fiian takapää tärisi ja koira läähätti aivan hirveenä. Tiistaina tietysti jätettiin treenit väliin ja treenien vedon jälkeen isän tykö hierottaan koira. Takapää oli ihan jumissa ja se saatiin aukaistua. Torstaina viel vähän aristi ku koski takatassuja mut perjantaina juoksi ja kirmasi ihan normaalisti. Siispä päätimme lähteä kisaamaan. kisapaikalla hyppyytin viel lämmittelyesteillä ja hyvin koira hyppäsi eikä varonut yhtään.

Eka radalta harmittava kielto sij. 5. Toka rata harmittaa ku sieltä rima alas mitä meil ei kyllä juuri koskaan tapahdu. Kolmas rata oli kiva profiililtaan ja sieltä sit 0 sij.3. Alusta oli kiva juosta. Ja kyllä se Pena vaan kuulutuksillaan saa tunnelmaa tehtyä.

Meidän matkakamuil ki meni hyvin. Siinä lämmittelylenkillä olessamma vitsailtiin et pitäskö hakea poikkeuslupaanomus  yhdistelmälle Tirri& FiiaSilmänisku Millasia pentujahan sieltä tulisi. Sitä voimme vaan miettiä... Kiitos kati matakaseurasta sun kaa on niin kiva reissata. Mihin seuraavaksi?

Niisku on kyl tosi kiva pentu. Ei ottanu mitään painetta hallin metelistä ja kuulutuksista. Hurmasi monia ihmisiä käytäytymisellään ja luonteellaan. TAistelutahtoa siitä' löytyy kyl siinä mis belgeissäkin. Eilen mitattiin neitokainen ja saatiin  3,5kk ikäisenä mitaksi n.29cm. Ei saatu ihan tarkasti mitattua. Kotona pikku koira menee vieraiden syliin ne. mut esim. kisoissa se on sitä mieltä et kaikki muu on kiinnostavampaa. Mutta ku Kirsi tai Jukka tuli kisoissa jututtaan ni jopa on shelttikakara hyppimässä syliin ja muuta vastaavaa.

Kotimatkalle lähdettäessä laitoin peiton auton jalkotilaan ja Niiskun sinne , et jos nukkus siellä. Ni mitä sitä turhaa Niisku istua nokotti mun jalkojen välissä ja katsoi mua nappisilmillään suoraan silmiin. Katin kans naurettiin ku ilme oli sen näkönen koiralla et kyl se kohta emäntä heltyy ku oikein säälittävästi sitä tuijotan. No niinhän siinä sit kävi et pikku koira pääsi syliin ja alkoi heti nukkumaan.

Kotona sit ralli jatkui , ku bestistä eli Lumpparia oli Niiskulla ollu ikävä. Ilmotin Fiian omiin kisoihin sunnun taille ku lauantaina olen ylitoimitsijana.