Kisat on kisattu ja väsymys painaa vieläkin.

Lauantaina kisattiin Okk:n joukkueessa. Joukkuehan oli Miia&retku, Reetta & åke, kati & Tirri sekä me. Kaikille sattui pieniä virheitä mutta tulos kuitenkin saatiin ja sijoitus 19. Tältä radalta mysteeriksi jää Fiian toinen 5. Fiia tipahti keinulta ennen kontaktia ja tästä 5. sit heti perään tuomari nostaa käden uuden 5 merkiksi. En ymmärrä mistä se tuli ja sitä muutkin ovat miettineet. Mutta vielä haluan SYDÄMELLISESTI onnitella okk:n minijoukkuetta ( Jukka &Nelli& Macy, Jonna&Nero sekä hanna&Eevi) PRONSSIMITALLISTA joukkuekisassa. MIelettömästi onnea! Niiskukin on ylpeä vanhemmistaan:)

Eilen oli sit yksilöt. Tavoitteenani oli tietysti päästä finaalikierrokselle. Pohja oli liukas ja varoin joteinkin omaa liikkumistanikin ja myöhästyin valssin teosta joten kielto putkeen. Toisesta putkesta Fiia luisteli suoraan mun kintuille ei pitänyt pohja yhtään ei. Tulos 10. ei siis finaallikierrokselle päästy.sijoitus oli 87. V..... oli korkealla radan jälkeen ja olin valmis kotiin mut pikku hiljaa rauhoituttuani jäätiinkin illaksi katteleen kaikki finaalit.  Nyt jos positiivisesti ajattelee me saatiin sentään tulos. viime vuonna ei saatu. Ensi vuoden nollia aletaan nyt keräileen ja tavoitteena sit on sijoitusta nostaa jos siis  nollat saadaan kasaan.

Niisku oli koko viikonlopun matkassa ja on sen kans vaan helppo kulkea kun se on niin reipas. Otin sen katsomoonkin välissä ja jopa rauhoittui makaamaan siellä, mut sit välis piti intopiukeena tuijottaa radalle ja haukkua:) Peikkoakin nähtiin ja on se vaan söpö poitsu:) Sannan kans vaihdeltiin kuulumisia ja jotain yhteistä sisaruksista löydettiin;)  Harmi vaan ku yhteispotretti jäi ottamatta.

Nyt ei taida ennen karsintoja olla muita kisoja ku okk:n iltakisat.