Nooh ei nyt varsinaisesti loma mut kaks viikkoa vapaata koulusta. Sain vapatuksen Ruotsin opiskelusta kun Lukion olen käyny:) Muutama ruotsin tehtävä täytyy kuitenki tehdä. Kesäkuussakin mul on 2 vkoa vapaata ku saan vapautuksen koulunkäynnin erityisvaikeuksista , siitä sen takia et olen aikasemmalta ammatiltani Koulunkäyntiavustaja ja näin ollen ertyistä tukea tarvitsevat lapset ovat minulle tuttu juttu.

Heinäkuussa onkin sit 2 viikon oikea LOMA ja sit ois enää kuukausi koulua ja 14 vkoa työharjoittelua ja sit onki jo joulukuu ja valmistuminen. Äkkiä ajateltuna ei tarvi kauaa enää opiskella.

Tämän päivän aloitin uusien kirjojeni parissa :)1240568119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos joku lukioistani ei tiedä olen innokas askartelemaan, ompelemaan, sisustamaan kotia ja puutarhan laitto on myös ihanaa. Ompelu on jäänyt nyt opiskelu aikana vähemmälle , mutta nyt on innostus taas iskenyt. meillähän tulee autotallin yheyteen askarteluhuone jossa on sit tilaa tehdä ompeluksia, tiffanylasitöitä ja muita kädentaitojuttuja ja tietty siel Jarmo myös tekee omia juttujaan.

Tällä hetkellä tykkään hirveesti noista Tilda jutuista ja kirjasta aloinkin jo tekemään allaolevaa kania. Saa nähdä mitä siitä tulee kun en pitkiin aikoihin ole ommellut. Laitan kuvan sit ku valmis jos on esittelyn arvoinen.

1240568161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä omatoimisesti koirien kans agia joku aamupäivä ottamassa.  Samoin koti-tokotteluja olis tarkotus päivittäin ottaa vähän. Jos mä sit syksyllä uskaltautuisin Fiian kans elämäni ensimmäisiin tokokisoihin:)

Lisäilin tulevia tapahtumia. Näyttelyt on mietinnäs mihin lähemme mut noissa olis ihan hyvät tuomarit. Harmittaa ku mm-karsinnat ja Oulun näyttelyt on samaan aikaan. Jos saan Lumelle jonku esittäjän niin sit se voi mennä sinne. Mut katsellaan ja mietitään.