Juu eli eilen olin Fiian kans Leen agikurssilla aamupäivästä.Lee on englantilainen tuomari. Erittäin hyviä harjoituksia oli Lee meille loihtinut. Harjoitusten tarkoituksena oli ns. avautuminen ja koiran kerääminen. Joo en osaa tota kirjoittaa mut selittää kylNauru Vaikeinta oli mulle hyppyneliössä pysyä paikallaan ku tapanani on saatella Fiiaa esteille aivan hirveesti. Mut nyt huomasin et kun ohjaa yläkropalla ja on ns. koiraan päin niin johan alkaa toimimaan. Aivan huomattavat erot tuli käännöksiin. 

 Nämä treenit antoivat paljon ajateltavaa ja näitä tulen myös jatkossa treenaamaan. Kontakteista Lee piti 20 minuutin luennon ja hyvää oli sekin. Fiian kans tuskin alan kontakteihin enää muutoksia tekemään mut Lumen ja Niiskun kohdalla Leen sanomiset ovat kokeilemisen arvoisia.

Treenien jälkeen kävin Kirsin tykönä ihailemassa tehotyttöjä. Oli ne kyl söpöjä. Niisku sai äidiltänsä vähän  pöllyytyksiä. Niiskusta otettiin pari kuvaa. Ootellaan vaan et onnistukohan niistä mikään:)

Tänään on agikurssin osa 2 klo 17-19. Sit ois huomenna ja sunnuntaina Leen tuomaroimat kisat joissa ajattelin tätä uutta ohjausta kokeilla. 

Ai niin Fiia on Okk:n  agilityn sm-joukkueessa mukana. Katin kans varattiin majoitus Turusta eli mm-karsintoihin lähtö on nyt sit askeleen lähempänä:) Tämän kesän kohokohdat on siis SM-kisat ja MM-karsinnat.