Päivitykset laahaa vähän jäljessä mutta on niin paljo tekemistä et ei muka kerkee kirjoittaan mitään vaikka päivittäin koneella istunkin:) Nyt on omien kolomikymppisten järjestelyt menossa niin sekin vähän vie aikaa. Tyttöjen kans ollaan kuitenki joka tiistai käyty treenaamassa. Lumi on niin irtoavaa tyyppiä et viime viikolla kun oli harjoituksena ympyränmallinen rata jossa joka toinen este oli putki, niin en oikeen tienny mitä mun ois pitäny tehdä ku koira juoksi ympyrää itsenäisesti. Keskityin sit huutamaan apua ja muuta tyhmää. Juksua se kovasti tekee kun nyt tiistaina Tirri oli jäähyttely lenkillä tosi kiinnostunut. Fiia on jtenki kans käyn y nyt treeneissä ylikierroksilla. En tiiä mistä johtuu ei ainakaan juoksusta kun seuraavan pitäisi tulla maaliskuussa.

Riitan ja Kimmon Vigoa olen nähny nyt pari kertaa ja on siinä melkonen pakkaus:)  Iso ego pienellä pennulla. Seuraavat kisat ois kolmen viikonpäästä niitä jo innolla odottelen. Sitä ennen kuitenki on synttärikahvitukset ny lauantaina ja viikon päästä lauantaina sit juhlitaan kavereiden kanssa.

Ja pitää viel hehkuttaa et mun ryhmäläiset Eila ja Ture oli tehny Kajaanissa nollavoiton , Miian ja Retkun ollessa toisia. Wau, onnea molemmille.