Ei ole kerennyt kirjoittelemaan kuulumisia mut nyt vapaa päivän kunniaksi sen ajattelin tehdä:) Työssäoppminen loppui eilen mutta eilinen meni kuumeen ja kurkkukivun kourissa. Nyt olo alkaa helpottaan mut kurkku on kipeä. Mahtava paikka oli ,olisin voinut töihin jäädä:)

Juu agin piirinmestaruudet oli ja meni. neljästarttia joista joista kahdesta nolla mut ERI PÄIVÄNÄ!!! Perskule. TAAS vaihteeksi tuplanolla jäi molempina päivinä yhen virheen päähän.Tää alkaa olla jo niin tuttua et. Toisen vitosen annan anteeksi mut toinen oli KONTAKTI virhe kolmanneksi viimeseltä esteeltä. Ja oma vika ku en käskyttäny... Arvatkaa V.... . Samalla karisi PM2 sijoitus ja näin ollen oltiin PM6 sama ku viime vuonna eli ei sitäökään sijoitusta parannettu. Nooh tästä on hyvä jatkaa jospa se tuplis joskus napsahtas.

Kävin tänään tuol illis kattoon mitä esteitä siel on ja mukava ylläri oli ku sieltä löyty kolme hyppyä, putki, puomi ja rengas. otin molempien likkojen kanssa muutamia pätkiä ja harmittaa kun en ole aikasemmion hyödyntäny noita esteitä. Nooh huomenna ja perjantaina ajattelin kans käydä pikkupätkiä ottamas ku vapaalla olen. Fiia oli oma kuuliainen itsensä ja Lumi tyypillisesti sinkoili ja irtos mihin sattuu. parin onnistuneen suorituksen jälkeen lopetin. Kisaaminen on nyt kuukauden verran tauolla ja muutenkin talven aikana tulee kisattua vain noin kerran kuukaudessa.

Talven treenipäivä on tiistai ja mielenkiinnolla odotan kun mulla on ihan uusi 3luokan ryhmä vedettävänä. Tietty kaikki tuttuja ihmisiä mut ei aikasemmin ole mun ryhmässä olleet. Ryhmästä löytyy shelttejä, ausseja ja bortsu. kiva ryhmä siis tiedossa. Lumen kans ollaan Allin ryhmässä, varaudu Alli hyvillä hermoilla... ja Fiian kans treenataan itseohjautuvassa ryhmässä tuttujen kamujen kanssa:)

Innostuin ompelemaan koirille uudet peitot petiin ja häkkiin. Löysin jo pari kuukautta sitten ihanaa kangasta mut nyt vasta jaksoin ommella. laitan kuvan tänne ku kerkeän. Uudet kotisivutkin on työn alla ja vieraskirja on tehty uusi pitäisi saada se vaan kotisivuille. Meinaan et alkaa tympiin nuo roskapostiviestit joita vieraskirja on ihan täynnä. Tämmöstä meille kuuluu tällä hetkellä.