Tänään oli tuttuun tapaan treeni-ilta. Fiia sai jäädä huilimaan kotiin vaikka raukka oli innossaan mukaan lähdössä.

Lumi oli taas ku lentoon lähdössä. Paikoitellen meno näyttää ihan siedettävältä mutta heti kun tapahtuu jotain mistä pikku koira ei tiedä mitä hältä vaaditaan niin käämit palaa sekä koiralla että ohjaajalla. Että ehkä me ei startatakkaan  virallisissa viel tän vuoden puolella.Lumi tulee kyllä olemaan nopeampi kuin Fiia kunhan rimatkin vaan pysyy paikallaan. Menee ihan erinlaisella draivilla eteenpäin ja irtoaa. Ihana kuumakalle se tyttö kuitenkin on.

Niiskukin pääsi tekeen pientä radan pätkää. Neiti kyllä on niin täysillä jo innostunut agista et ei tosikaan.  Rengasta otettiin myös remmissä niin että Riitta piti remmiä ja minä kutsuin renkaan toisella puolella. Heti typy tajus mistä on kyse. Puolikkaita keppejäkin kokeiltiin ja senkin tajusi heti. On se taitava tyttö:) Geeneissä kyllä täytyy olla joku agigeeni ku molemmat vanhemmat harrastaa kyseistä lajia. Puomia mentiin remmissä kans.  Mulla on semmonen metodi koulutuksessa ollut aina että kolme toistoa per este ja siihen lopetetaan ja jätetään muhimaan idea. Pienissä rataharjoituksissa tai muutamalla esteellä harjoitellaan erilaisia ohjauskuvioita. Niisku ei siis treenaa joka päivä jotain vain kerta viikkoon haukkiksella ja ehkä kerta viikkoon omilla hypyillä. Ettei kukaan vaan nyt luule et treenaan pikku koiraa ihan hullunlailla:)

Pimu ja Nalle on ilmoitettu Oulun näyttelyihin. Pimu molemmille päiville ja Nalle toiselle. Saas nähdä miten kakarat siel pärjää. Itsehän olen samaan aikaan ämäm karsinnoissa Turus.